Home arrow Katalog proizvoda str 1
Wednesday, 22 May 2019
Katalog proizvoda str 1
AUTOHTONI EKOLOKI SUVENIRI PUNJENI LIKERIMA I
RAKIJAMA PO STOGODINJIM RECEPTIMA
Razni likeri i rakije
Punjenje: 0,04 l
Cijena: 15 kn(bez PDV)
004_t-1.jpg
004_t-2.jpg
Razni likeri i rakije
Punjenje: 0,10 l
Cijena: 25 kn(bez PDV)
010_t-1.jpg
010_t-2.jpg
Razni likeri i rakije
Punjenje: 0,20 l
Cijena: 35 kn(bez PDV)
020P_t-1.jpg
020_t-2.jpg
020P_t-2.jpg
Liker crno vino
Punjenje: 0,50 l
Cijena: 60 kn(bez PDV)
LikerCVino050_t-1.jpg
Razni likeri i rakije
Punjenje: 0,75 l
Cijena: 80 kn(bez PDV)
Ekopak: 85 kn (bez PDV)
075_t-1.jpg
Razni likeri i rakije
Ekoloko pakovanje(P1)
Punjenje: 0,20 l
Cijena: 40 kn(bez PDV)
EkoP020_t-1.jpg
Razni likeri, rakije i
maslinovo ulje

Ekoloko Pakovanje(P2)
Punjenje: liker,
rakija 0,50 l+ulje 0,75 l

Cijena: 120 kn(bez PDV)
EkoP2_t-1.jpg
Liker od crnog vina po receptu iz vremena Dubrovake Republike
1 litra dobrog crnog vina se kuha sa eerom. Doda se kora od limuna. Nakon prokuhavanja se pusti da se ohladi i doda konjaka. Spremi se u boce i dobro zatvori.
Liker od narane
Na tanko otrim noem ostrue se uta kora domaih naranaa, te stavi u 1 l rakije loze. Dri se na suncu tjednima. Ukuha se eer u vodu i doda dobijeni ekstrakt.
Liker od oraha
Zeleni oraii se stave u 1 litru domae rakije komovae, i ostavi 10 dana na suncu. Ovaj sok se procijedi i dodaje se kora od narane i ipka vanilije, i stavi jo za 6 dana na sunce. Zatim se dodaje sirup. Liker dozrijeva nekoliko mjeseci.
Proek
Suho groe se gnjei i procijedi. Na svaku litru mota stavi se eera i ostavi da vrije dugo vremena. Kad prestane vrenje puni se u boce.
Liker od rogaa
Mesnati rogai se stave u bocu u koju se doda uta kora limuna i narani, ipka vanilije, te nalije 1 l domae rakije loze. Ostavi se danima na suncu. Takvom ekstraktu se dodaje sirupu od eera i vode.
Liker od vinje maraske
Zrelim vianjama dodaje se aka stuenih kotica. Sloi se limunova i naranina kora, klinia i eera u prahu. Ostavi se na suncu nekoliko dana. Tom soku se dodaje rakija loza i ostavi 2 mjeseca na suncu.
Liker od rue
Boca se napuni laticama mirisavih rua i eera. Ostavi se na suncu mjesec dana. Zatim se dolije rakija i ostavi due vremena na suncu. Na kraju se izmjea, filtrira i spremi u boce.
Medovaa - liker od meda
Proizvodi se od raznih vrsta meda i rakije komovae aromatizirane biljkama iz naeg podneblja. Ovisno o vrsti meda rakija ima svijetliju ili tamniju boju. U umjerenim koliinama povoljno djeluje na cirkulaciju, poboljava apetit i probavu, te je idealan aperitiv. Konzumira se rashlaen.
Liker Smokvica
Liker napravljen od domaih suhih smokava. U arobnom i slatkom okusu smokve su uivali jo Sumerani, Egipani, i Grci. Suene smokve bogate su vitaminima C i E te beta-karotenom, a nova istraivanja ukazuju kako je suha smokva i snaan antioksidans.
Rakija grappa
Ova grappa je rakija proizvedena tradicionalnom jednokratnom destilacijom preraevina groa kvalitetnih korulanskih sorti.
Rakija anieta
Pravi se od moraa i slatkog ania koji ima veoma prijatan miris i slatki okus, poznat po svojoj karakteristinoj utoj boji.
Rakija rogaua
Autohtona rakija komovaa aromatizira se prirodnim putem plodovima rogaa. Sve skupa mora da odstoji nekoliko dana na suncu. Roga pomae kod problema sa prostatom i dinim organima.
Rakija travarica
Autohtona rakija komovaa aromatizira se ljekovitim biljem ovoga podneblja: listovima kadulje, moraa, ruzmarina, pelina, maurane, narane, limuna, lovorike i plodom rogaa. Sve skupa mora da odstoji najmanje 40 dana na suncu.
Rakija smokovaa
Autohtona rakija komovaa aromatizira se smokvama. Sve skupa mora da odstoji najmanje 40 dana na suncu. Smokva pozitivno djeluje na imuni sistem i na zaustavljanje rasta tumorskih stanica. titi od tetnog utjecaja UV zraka i psihikog stresa.
Ekoloko pakovanje
Likeri i rakije, maslinovo ulje u ekolokim paketima
Paket mali - boca likera ili rakije od 0.20 l u paketu
Paket srednji - dvije boce od 0.10 l i jedna od 0.20 l u raznim kombinacijama u paketu.
Paket veliki - boca likera ili rakije od 0,50 l i boca maslinovog ulja 0,75 l

ETERINO BILJE I ZAINI - SUVENIRI
Lavandino ulje, ruzmarinovo ulje
Punjenje: 0,006; 0,01 l
Cijena: 10 kn; 20 kn(bez PDV)
LavandaUlje_t-1.jpg
Lavandino ulje
Lavandino ulje u boicama sadraja 0,006 l i 0,01 l
Ruzmarinovo ulje
Ruzamrinovo ulje u boicama sadraja 0,006 l i 0,01 l

Zaini, eterino bilje i aromatizirana morska sol u staklenkama
Punjenje: 10 g
Cijena: 6 kn(bez PDV)
Staklenke_t-1.jpg
Aromatizirana morska sol
Napravljena za oputanje i uivanje u oazi mirisa. Djeluje kao aroma therapy.
Arome u ponudi: bor, divlja orhideja, lavanda, more, proljetno cvijee
Domai oregano u staklenci
ljekovita i aromatina mediteranska biljka. Neizostavan je u sredozemnoj kuhinji. Kao zain dorbro ide uz omlete, jela od rajice i janjetinu. Pizza je nezamisliva bez oregana. Ljekovito je djelotvoran pri probavnim smetnjama i bolestima gornjih dinih puteva. Oreganovo ulje djeluje antibiotino.
Domai lovor u staklenci
koristi se kao zain za juhu, kuhana jela, meso i ribu. Slui i za aromatiziranje aspika, octa i konzerviranih krastavaca. Lovorovo ulje se dobiva tjetenjem lovorvih plodova i koristi se u medicinske svrhe. Pomae pri kontuzijama, uganuu i reumatskim potekoama.
Domai ruzmarin u staklenci
raste na osunanim i kamenitim stranama obalnog podruja. Upotrebljava se kao zain, aj ili alkoholna otopina za masau. Ima pozitivni uinak na cirkulaciju krvi, probavu, jetru, pranjenje unoga mjehura. Koristi se za ljeenje bolova, miinog reumatizma, glavobolje i iznemoglosti.
Domai bosiljak u staklenci
Bosiljak je tipina zainska biljka mediteranskog podneblja poznata po aromi i ljepoti listova. Koristi se za zainjavanje salate, ribu, meso i piletinu. Djeluje ljekovito kod crijevnih upala, eluanih bolova, povraanja i migrene.
Domai kadulja u staklenci
Kadulja je mediteranska ljekovita biljka koja sadri eterina ulja. Koristi se kao zain, a pripremljena kao aj konzumira se kao prirodni lijek protiv grlobolje ili prekomjernog znojenja.
Domai koroma u staklenci
Sjemenke ove mediteranske biljke slue kao zain u crnom kruhu, ili ukuhane u aj kao sredstvo za smirenje eluanih i crijevnih problema. Koroma se tradicionalno koristi kao zain za ribe. Isjeckani listovi se pridodavaju juhama, salatama i majonezama. Takoer se primjeuje i rakijama.
Domai mauran u staklenci
Mauran je mediteranska biljka ugodnog mirisa smatra se i dobrim lijekom protiv oboljenja ivaca uzrokovanih brzim nainom ivota. Koristi se kao zain za jela od krumpira, juhe i umake.
Domai perin u staklenci
U kuhinji slui kao zain juhama, jelima od povra i pasti. Perin se koristi takoer protiv ujeda komaraca i ireva. Djeluje pozetivno na potenciju.

Lavanda u vreicama
Punjenje: 10 g,20 g,40 g
Cijena: 5 kn, 8 kn, 17 kn
(bez PDV)
LavandaVrecice-1.jpg
Lavanda "depik" u staklenci i vreicama
Lavanda je aromatina, ljekovita biljka. Najee se koristi za pripremu ajeva, tinkture, eterinog ulja, kupki i inhalacija. Djeluje protiv komaraca, moljaca i drugih kunih insekata.

AUTOHTONI EKOLOKI KORULANSKI PROIZVODI - SUVENIRI
Pakovane suhe smokve
Punjenje: 200 g
Cijena: 17 kn(bez PDV)
SuheSmokve_t-1.jpg
SuheSmokve_t-2.jpg
Domae pakovane suene smokve
pomae u odravanju imunog sistema, titi od tetnih utjecaja UV zraka, pospjeuje zaustavljanje rasta pojedinih vrsta tumorskih stanica, titi od psihikog stresa. U sebi sadri 10-15% vonog eera i bogata je pigmentom Beta-karotenom, vanim za stvaranje toliko potrebnog vitamina A.

Domai slatki bademi
Punjenje: 100 g
Cijena: 20 kn(bez PDV)
Badem_t-1.jpg
Domai slatki bademi
Badem potjee s Bliskog Istoka i rairen je po cijelom Sredozemlju. Djeluje povoljno na srce, krvoilni i probavni sustav. Bademi takoer sadre folnu kiselinu, koja je vana u trudnoi.

Domai arancini
Punjenje: 100 g
Cijena: 15 kn(bez PDV)

Domai arancini
Tradicionalna dubrovaka delikatesa od ueerenih korica limuna i narane.

Tropak (minimed, med sa suhim voem)
Cijena: 30 kn(bez PDV)
Med_t-1.jpg
Dvopak (minimed, med sa suhim voem)
Punjenje: 2 x 40 g
Cijena: 25 kn(bez PDV)
Med_t-4.jpg
Med sa raznim suhim voem
Punjenje: 250 g
Cijena: 25 kn(bez PDV)
Med_t-3.jpg
TROPAK med
Kolekcija najatraktivnijih pelinjih proizvoda sadri med i med obogaen suhim voem. Bogatstvo, raznolikost i punoa okusa zadovoljiti e svakog tovatelja pelinjih proizvoda.
SVIJEE od pelinjeg voska
Runo raene svijee od pelinjeg voska. Prepoznatljiva struktura satne osnove jami izvornost i prirodnu dekorativnost. Njihova glavna osobina je due vrijeme gorenja u usporedbi s parafinskim, kao i apsorbcija neugodnih mirisa u prostoru.
MED
Med je vrlo zdrava hrana koja ima ljekovita svojstva. Sadri lako probavljive eere, groani i voni, koje organizam brzo iskoritava za stvaranje energije. Tamnije vrste meda bogatiji su mineralnim tvarima. Med sadri najee vitamine B skupine i ima izrazito baktericidno djelovanje.
DVOPAK med
Kolekcija najatraktivnijih pelinjih proizvoda sadri med i med obogaen suhim voem. Bogatstvo, raznolikost i punoa okusa zadovoljiti e svakog tovatelja pelinjih proizvoda.

© Poljoprivredno - obrtnika zadruga "Roga"
Na vrh!